سیستم عامل Windows Core OS ; پروژه مرموز مایکروسافت

سیستم عامل Windows Core OS

پروژه Windows Core OS مایکروسافت از سال 2017 کلید خورده است در حالی که مایکروسافت هیچ گاه به صورت مستقیم و رسمی از آن صحبت نکرده است. اما فعالیت مهندسین مایکروسافت در شبکه اجتماعی لینکدین و اشارات آن ها به پروژه Windows Core OS موید وجود چنین سیستم عاملی است. Windows Core OS نسخه ای متفاوت از ویندوز 10 خواهد بود که بر روی تمامی دستگاه ها از جمله کامپیوترها، گوشی های هوشمند، ویجت ها و … قابلیت اجرا خواهد داشت.
Windows Core OS سیستم عاملی برای تمامی دیوایس های نسل آینده از جمله رایانه های تاشدنی و دستگاه های اینترنت اشیا با قدرت پردازشی و مشخصات سخت افزاری خاص خواهد بود. مایکروسافت با ساده سازی و ماژولار ساختن آن به دنبال فراهم کردن شرایط آسان تری برای توسعه دهندگان نرم افزار های کاربری می باشد تا بتوانند با توجه به نیازشان برنامه های کارآمدی تنها با به کارگیری بخشی از کارآیی سیستم عامل توسعه دهند.
سیستم عامل Windows Core OS در دستگاه های سرفیس هاب، هولولنز و دیوایس های تاشو عرضه خواهد شد. این سیستم عامل بر محور فضای ابری خواهد بود. آن طور که مهندسین مایکروسافت در شبکه های اجتماعی خود اشاره کرده اند، سیستم عامل جدید متکی به سرویس های ابری خواهد بود، این در حالی است که قبل تر نیز مدیران ارشد مایکروسافت به بهره گیری از قدرت این فناوری در سیستم عامل جدید اشاره کرده بودند. این اشارات نشان می دهد که Windows Core OS تا حد زیادی از فناوری های مبتنی بر اینترنت با رویکرد ابری بهره خواهد بود. بهره گیری از رویکرد ابری می تواند عملکرد بهتری برای دستگاه هایی با توان پردازشی پایین فراهم کند. چنین تغییری می تواند تولید دیوایس های ضعیف به لحاظ سخت افزاری ولی با عملکردی مناسب (با توجه به نیاز کاربران) را ممکن کند.
برای پی بردن به دیگر قابلیت های این سیستم عامل باید منتظر ماند تا مایکروسافت به صورت رسمی این سیستم عامل را معرفی کند و اطلاعات موثق و دقیقی از آن ارائه دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *